RRETH SHFLETUESIT TOR

Mësoni se ç’mund të bëjë Shfletuesi Tor për të mbrojtur privatësinë dhe anonimitetin tuaj

SHKARKIM

Si të shkarkohet Shfletuesi Tor

INSTALIM

Instalimi i Shfletuesit Tor

XHIRIMI I SHFLETUESIT TOR PËR HERË TË PARË

Mësoni si të përdoret Shfletuesi Tor për herë të parë

ANASHKALIM

Ç’të bëhet, nëse rrjeti Tor është i bllokuar

URA

Shumica e Transporteve Shtojcë, të tillë si obfs4, bazohen në përdorimin e releve “urë”.

ADMINISTRIM IDENTITETESH

Mësoni se si të kontrolloni në Shfletuesin Tor informacion që identifikon personin

SHËRBIME ONION

Shërbime që janë të përdorshëm vetëm duke përdorur Tor-in

LIDHJE TË SIGURTA

Mësoni si të mbroni të dhënat tuaja duke përdorur Shfletuesin Tor dhe HTTPS-në

RREGULLIME SIGURIE

Formësimi i Shfletuesit Tor për siguri dhe përdorshmëri

DIAGNOSTIKIM

Ç’të bëhet, nëse Shfletuesi Tor nuk funksionon

PËRDITËSIM

Si të përditësohet Shfletuesi Tor

SHTOJCA, SHTESA DHE JAVASCRIPT

Si i trajton Shfletuesi Tor shtesat, shtojcat dhe JavaScript-in

ÇINSTALIM

Si të hiqet Shfletuesi Tor nga sistemi juaj

ÇËSHTJE TË NJOHURA

Probleme të Ditura

TOR PËR CELULAR

Mësoni rreth Tor-it për pajisje celulare

BËJENI SHFLETUESIN TOR TË BARTSHËM

Si të instalohet Shfletuesi Tor në media të heqshme

ASISTENCË

Si të merret ndihmë, të njoftohet një e metë apo të jepen mendime